Rondleiding en arrangementen

Wilt u weten hoe het toegaat in deze nieuwe agrarische bedrijfstak en hoe wijn van eigen bodem smaakt? Graag vertellen wij u alles over onze rode, witte en ros� wijnen en natuurlijk niet zonder ze te laten proeven. De romantiek van het platteland beleeft u ook in onze tuin en boomgaard waar we u graag rondleiden .

Wijngaard

Tijdens een rondleiding door de wijngaard kunnen wij u uitgebreid vertellen over onze passie en uitleg geven over de aanleg van de wijngaard en de ontwikkeling van onze wijnstokken. Aansluitend kunt u de (h)eerlijke Achterhoekse wijn bij ons aan tafel of op het terras proeven en verkrijgen. 

Tuin en boomgaard


De tuin is niet open voor publiek, wel kunt u door de boomgaard wandelen. Natuurlijk kunt een bezoek aan ons terras en wijngaard combineren met een andere bezienswaardigheid in de  vestingstad Grol of in de Achterhoek. 

 

 

 

Openingstijden

We zijn elke woensdag- en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend voor verkoop van onze wijnen, druivenplanten en individueel bezoek.

20080929_0773_225

Op afspraak organiseren we voor groepen diverse arrangementen.
Wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooi programma.
U kunt uw wensen zoals een wijnproeverij met stokbrood en boerenkaas of diverse hapjes, of een lunch ,  met ons bespreken.
Wij leveren maatwerk voor onze gasten.

Kom gerust eens kijken en proef de landelijke sfeer en onze Achterhoekse wijn.